avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru jignire !
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru jignire !

In cazul in care mai multe persoane intra pe proprietatea mea (curtea neingradita aferenta casei locuinta de domiciliu ) . Mentionez ca acestia au intrat pe proprietate cu o masina neinscriptionata ca fiind a firmei de ecarisaj. Apoi au inceput sa fuga mai multe presoane prin curte dupa caini comunitari. Ulterior eu am iesit la balcon si am strigat injurandui pe acestia ca sa iasa afara dupa care au si fugit repede .
Peste o luna la politie au dat decalratie ca eu i-am injurat de la balcon iar politistul a zis ca ma amendeaza comform legi 61 cu amenda si e posibil sa ma amendeze pentru fiecare persona in parte pe care am jignit-o daca acestia va cere acest lucru.
Intrebare ! cum se poate ca la mine acasa sa fiu amendat pentru ca niste persoane straine au intrat pe proprietatea mea ca doar nu am mers sa ii agresez si sa ii jignesc pe strada. Iar si daca i-as fi injurat nu aveam cum sa injur pe fiecare in parte din moment ce toti au intrat pe proprietatea mea!!!
Va rog sa ma lamuriti cu baza legala !!!
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 11:01, 26 Aprilie 2013
faceti contestatie,explicati motivul.....dati o declaratie ca ei v-au deranjat primii prin intrarea lor pe proprietatea dvs.Nu se poate ca dvs sa fiti amendat,iar ei nu.
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2013
Tarzan2012, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

baza legala prin care pot solicita o copie dupa declaratia celui reclamat ! desprelegi desprelegi 1.Va rog sa ma ajutati cu baza legala \\" lege, articol, etc \\" cu privire la o solicitarea de a primi o copie dupa declaratia celui reclamat si dupa ... (vezi toată discuția)
Patrundere fara drept intr-o proprietate - infractiunea savarsita desprelegi desprelegi In cazul in care cineva intra pe o proprietate, adica intra pe terenul aferent constructiei se considera CE FEL DE INFRACTIUNE ? Mentionez ca terenul nu ... (vezi toată discuția)
Ferastra vecinului (2 m inaltime) la aproximativ 60 cm de linia de hotar Elena_77 Elena_77 Buna ziua, Va deranjez si eu cu o problema pe care o avem cu vecinii nostri. Situatia se prezinta in felul urmator: Este vorba de o casa mostenita de ... (vezi toată discuția)