In cazul in care mai multe persoane intra pe proprietatea mea (curtea neingradita aferenta casei locuinta de domiciliu ) . Mentionez ca acestia au intrat pe proprietate cu o masina neinscriptionata ca fiind a firmei de ecarisaj. Apoi au inceput sa fuga mai multe presoane prin curte dupa caini comunitari. Ulterior eu am iesit la balcon si am strigat injurandui pe acestia ca sa iasa afara dupa care au si fugit repede .
Peste o luna la politie au dat decalratie ca eu i-am injurat de la balcon iar politistul a zis ca ma amendeaza comform legi 61 cu amenda si e posibil sa ma amendeze pentru fiecare persona in parte pe care am jignit-o daca acestia va cere acest lucru.
Intrebare ! cum se poate ca la mine acasa sa fiu amendat pentru ca niste persoane straine au intrat pe proprietatea mea ca doar nu am mers sa ii agresez si sa ii jignesc pe strada. Iar si daca i-as fi injurat nu aveam cum sa injur pe fiecare in parte din moment ce toti au intrat pe proprietatea mea!!!
Va rog sa ma lamuriti cu baza legala !!!
faceti contestatie,explicati motivul.....dati o declaratie ca ei v-au deranjat primii prin intrarea lor pe proprietatea dvs.Nu se poate ca dvs sa fiti amendat,iar ei nu.