avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Accesul in institutia publica poate fi restrictionat?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Accesul in institutia publica poate fi restrictionat?

Ex : In cazul in care vreau sa ma informez personal cu privire la locurile de munca vacante intr-o intitutie publica ! am acest drept ?
Poate de exemplu conducatorul institutiei( primarie ) sa imi interzica accesul in caldire pe motiv ca nu ma suporta ? Ajutatima cu baza legala va rog ( lege, articol, etc ). Mentionez ca prin regulamentul institutie nu a fost stabilit doar la nivelu biroului relatii cu publicul iar in prezent orice persoan poate sa intre in orice birou din institutie !!!.
Cel mai recent răspuns: desprelegi , utilizator 20:57, 19 Aprilie 2013
Cladirea primariei sau a oricarei institutii nu este drum national. Nu-ti poate fi interzis accesul, dar nu cred ca primarul sta toata ziua la usa ca sa urmareasca sa nu cumva sa intrati dumneavoastra.
Ba da pentru ca are camere de filmat pe toate holulrile si prin toate birourile. Iar sitemul central de monitorizare este la el in birou si pe langa acesta mai are si spioni pe fioecare etaj care trebuie sa raporteze de indata cum intra cineva de afara . Spun aceste deoarece si eu am lucrat in acea intitutie care este mai ceva ca si o puscarie !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legal sa inregistrez cu mobilul intr-o institutie si sa postez filmul pe internet? m1ha1.blogs m1ha1.blogs Sunt in cladirea primariei, intr-un birou AJOFM cu o functionara referent la AJOFM. O inregistrez video si audio cu mobilul pentru a-i arata sefului ei cum se ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere corinaiulia corinaiulia Buna ziua,lucrez de 3 ani intr-o gradinita privata si de ceva timp ne-au pus camere de supraveghere in salile de clasa,implicit in birou. Ma simt urmarita ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in calitate de parinte al unui copil de 6 ani care ... velicucristian velicucristian Buna ziua ! In calitate de parinte al unui copil de 6 ani care este in Clasa Pregatitoare ( Gura 0 ) intampinam o problema care mi se pare cel putin bizara, ... (vezi toată discuția)