avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Servicii IT - profesie libera sau PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Servicii IT - profesie libera sau PFA

Buna ziua, eu sunt angajat in momentul de fata cu statutul de programator. Am terminat facultatea de Automatica si Informatica Aplicata.

As dori sa stiu daca pentru a oferi servicii de consultanta IT online este obligatoriu sa fac un PFA sau ma pot incadra la profesii libere ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:25, 19 Aprilie 2013
Pentru aceasta activitate va autorizati ca pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in munca ... pufosme pufosme Buna ziua, Am absolvit facultatea de Inginerie Electrica in cadrul universitatii Politehnica Bucuresti pe programul Sisteme Electrice, iar acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit programator AvaStefania AvaStefania Buna ziua, Sunt studenta si lucrez ca programator . Am impozit 0 % pe venit, datorita functiei mele in IT. Insa nu am studii superioare finalizate. Nu ... (vezi toată discuția)