avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ascultare ilegala telefoane
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ascultare ilegala telefoane

Stie cineva care este procedura si institutia careia ma adresez ca sa aflu daca telefoanele mele au fost ascultate si in baza carui mandat?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:30, 21 Aprilie 2013
Daca sunteti invinuit sau inculpat intr-un dosar penal , procedura este reglementata de art.91^1 si urmatoarele din c.proc.pen.
Temei legal nu cred ca exista insa aveti dreptul sa aflati.

Problema poate fi aceea ca puteti sa intrebati pe cineva si sa fi fost de fapt altcineva si sa ramaneti nelamurit...daca veti primi raspuns...la cerere...

Dar, dreptul de a afla il aveti si dreptul de a cere sa aflati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inteceptari telefonice - trebuie sa fii anuntat? xuser xuser Trebuie sa fii anuntat daca ti s-a interceptat telefonul? (ma rog dupa terminarea Up,etc) Am auzit la stiri ceva genul \"Dosarul Alro Alatina a fost inchis ... (vezi toată discuția)
Este normal ce se intampla intr-un dosar penal? ContSters126274 ContSters126274 Buna ziua, ma confrunt cu o problema si rog putin ajutor pentru a ma lamurii. In timpul desfasurarii urmarii penale(inselaciune), ca invinuit, pentru ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere ?! francisca_maria francisca_maria Buna ziua, intr-o seara pe la ora 21 suna la usa parintilor mei un politist foarte nervos si suparat ca \"vin pe timpul meu si cu masina mea si sunt ... (vezi toată discuția)