avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

cum pot cere in custodie cei trei copii minori de 8 ,5, 3. in cerere de divort sau sa dischid o alta actiune. eu tata butnaru dorinel. vreau sa iau copii pot proba cu un abandon adica sotia mea carmen a plecat de la ora 19:00. si avenit .adoua zi la 03:00. in timpul plecarii ei ea a intretinut fie prin viol sau cu acordul ei ma inselat . pot sa o dau pentru abandon in familie chiar daca a venit si locuim in preuna . in lipsa orelor care nu a fost prezenta eu am avut de suferit miam facut grija de ia si am simtit ca fie ma inseala o pot trimite in judecata pentru abandon in familie.:((
Abandonul de familie presupune cu totul altceva decât lipsa unui părinte pentru câteva ore de acasă. În special pentru că cei trei minori au fost lăsaţi îngrija dvs. , nu li s-a întâmplat nimic rău ,etc.
Poate că soţia dvs. a avut alt motiv pentru care a lipsit , faptul că dvs. aţi simţit că v-a înşelat , nu s-ar putea să fie doar o părere? Suntem oameni şi, atunci când partenerul lipseşte ,,nemotivat,, de acasă prima dată ar trebui să ne facem griji şi nu să ne imaginăm că se află cu altă persoană. În special atunci când nu avem astfel de dovezi.
Desigur, dacă doriţi să divorţaţi, va trebui să faceţi dovada motivelor pentru care solicitaţi divorţul. Iar pentru a vi se acorda custodia copiiilor dvs. , la fel, va trebui să demonstraţi faptul că lor le-ar fi mai bine cu dvs., că mama îi neglijează, că a rămâne la ea nu ar fi în interesul lor superior. Nu este cert că veţi primi custodia, în schimb, la oricare dintre părinţi ar locui minorii, ambii părinţi vor avea drepturi egale , vor exercita autoritatea parentală în comun, vor lua decizii împreună cu privire la educarea, pregătirea şcolară şi a altor lucruri importante din viaţa minorilor.
da lucrurile sau tresiversat de tot sotia m-ea e cu probleme din aceste motive sau ivit multe probleme , divortul , violul, relamatia politistu , fapte care am dispus sa raman la toate 1 divortez indiferent de situati si voi cere in custodie copii cei trei , 2. o ajut ca femeie find bolnava , si mai ales ca este mama a copiilor mei suntem prieteni deacea am inteleso si o ajut miam asumat intreaga responsabilitate sa o ajut in toate si in tot ce este , ca sa faci lucrurile sa le dezbati nu e usor pentru cafiecare dintre noi cautam sa ne facem ca o ajutam adica eu ca sot , politie , si alte instituti similare eu ca si tot am cercetat tot si mam inplicat sa vad care sunt lucrurile reale , am un lucru de rezolvat foatre greu inainte de a lua aceste decizi si a le pune in practica am decis ca sa divortez , ca sa cer in custodie copii sa cer a nu mai fie salariata pentru insotitor la legea 448. pentru copilul bolnav ea ca si mama si insotitor sa fie evacuata din locuinta si sa numi mai poarte numele butnaru ,aceste lucruri cand le ceri in instanta pana la aplicare de catre instanta eu ca si om ca si sotul ei ca si prieten trebuie sa cercetez ca sa vad daca propunerea mea ceruta in instanta ea ca mama poate sa justifice lucrurile intamplate precum violul e usoara a recunoscut ca a intretinut raport sexual cu trei indivizi [editat] politistu de caz a tinuto trei ore de tortura pshiica profitand de handicapul ei a puso sa scrie ca doar unul a violato [editat] ai scoate din sub urmarirea penala pe cei doi in cauza invinuiti si ei de viol pentru ca in declaratile date de vatamata arata ca intretine relati cu [editat], oral apoi il trimite pe [editat] si intretine relati [editat] deaceia am conflict cu politistul [editat] sef de la investigatii criminale [editat] ma intelegeti asta e o problema mare care nu imi este usor sa rezolv si sa descopar adevarul si sa ii trimit pe toti trei in justitie sa fie condamnati cu inchisoarea si asta si fac ma intelegeti nu cred da oricum am un tatal de sus dumnezeu care cred ca o sa se rezolve eu va multumesc doamne ajuta la totii.

Am editat numele si cuvintele vulgare, va rog nu mai folositi public astfel de exprimari. Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2013
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de declaratii dorinelnr1 dorinelnr1 poate fi schimbata declaratia sotiei mele care politistul stefan ia zis ca sa scrie ca a fost cu acordul lor sa faca sex desi sotia mea a reclamat la politie ... (vezi toată discuția)
Custodia copiilor mary2013 mary2013 Buna ziua,in urma unui divort,daca ar fii,cui ii s-ar incredinta custodia copiilor minori,daca eu ,mama,nu am casa,si un servici stabil deocamdata,iar tatal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce se intampla cu copilul( 5 luni ) cand sotia a inselat ... GretaA GretaA Buna ziua. Ce se intampla cu copilul( 5 luni ) cand sotia a inselat ? Dovezi sunt, sotul nu vrea divort amiabil, vrea custodia deplina a copilului. (vezi toată discuția)