avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatricularea auto fara plata taxei
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatricularea auto fara plata taxei

buna ziua.am si eu o intrebare.stie careva in cat timp o sa fie gata procesul pentru inmatricularea fara taxa auto?prima instiintare o sa fie prima si ultima dupa atatea luni de asteptare sau o sa mai dureze?va rog sa mi raspundeti daca stiti.
Cel mai recent răspuns: MARIUS DRAGU , Avocat 17:07, 20 Aprilie 2013
Buna ziua.

Va rog sa dati mai multe detalii. Va bazati pe un zvon,o stire.
Prea evaziv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto - curtea europeana Radu-Nicusor Radu-Nicusor In luna 12 / 2010 fostul proprietar a cumparat un autoturism vw passat neinmatriculat din Germania urmand a fi inmatriculat in Romania tot in luna 12 / 2010. ... (vezi toată discuția)
Am castigat procesul de inmatriculare fara taxa tzupurel tzupurel Salut! Am câştigat procesul acum 2 săptămâni pentru înmatriculare fără taxa iar acum am înţeles de la avocat că trebuie să aştept cam o lună ... (vezi toată discuția)
Unde si cat mai platesc? Vicentiu38 Vicentiu38 buna ziua, am tot cautat pe net ,am mai scris si la alte forumuri dar degeaba,poate aici gasesc pe cineva care sa imi dea un raspuns mai exact problema e ... (vezi toată discuția)