avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua. Prietenul meu are o fetita din casnicia anterioara, acum fetita este stabilita in strainatate cu mama ei (pt ca mama a castigat custodia fetei). El este plecat foarte mult timp din tara si nu are posibilitatea sa ii depuna banii echivalenti pensiei in cont, si as dori sa stiu daca as putea sa ii depun eu in numele lui, fara a intampina el probleme pe viitor, in sensul ca fosta sotie sa il dea in judecata pt ca nu a respectat sentinta divortului. Fiind vorba de pensie alimentara si de faptul ca nu am nicio legatura cu el (nu ii port numele sau nu am nicio ata care sa ma lege de el, sa se faca legatura intre noi) ma gandeam ca poate nu ar fi posibil sa depun banii in numele lui.
v-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea lamuri. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 14:31, 20 Aprilie 2013
este posibil, nu este nici o problema, la consemnarea sumei specificati doar ceea ce reprezinta, in acest mod sotia prietenului nu poate sustine ca nu a primit drepturile stabilite conform sentintei, atat pe extrasul de cont cat si pe foaia dvs de depunere ( op ) va aparea ceea ce reprezinta suma trimisa , deci nu vor exista probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort KOSOVO123 KOSOVO123 Durează mult un divort intentat de sot pt părăsirea domiciliului de catre soție?Am un copil de 16 ani iar soția lucrează în strainatate si a spus ca ea ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului in concubinaj Radu190 Radu190 Salut,numele meu e Radu si am o intrebare dacă poate raspunde cineva . Va explic cum pot aceasta problema. Am trăit intr.o relatie de concubinaj din care ... (vezi toată discuția)
Minor i credinta mamei Gabriella06 Gabriella06 Mama in urma divorțului are minora încredințată ori hotărâre jud. Minora si mama au locuit cu bunicii materne.De 3 ani mama sa mutat la concubin .minora ... (vezi toată discuția)