avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Un consilier la primãrie poate fi ºi administrator ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Un consilier la primãrie poate fi ºi administrator de societate?

un consilier la primarie poate fi si administrator de societate in acelasi timp?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:15, 25 Aprilie 2013
Despre ce consilier este vorba?
este vorba de un consilier din primaria unui oras.
Art. 88 din legea nr. 161/2003
multumesc
Art.88 nu este aplicabil tuturor consilierilor ... daca ne dati doar date evazive se poate sa primiti si raspunsuri nefolositoare ...

UN consilier din Primarie poate fi personal contractual , functionar public, consilier al primarului sau consilier local ... art.88 invocat nu este aplicabil tuturor acestor actegorii de consilieri ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat al primariei si consilier ...incompatibilitate ? vartolomei ion vartolomei ion sunt salariat al primariei ( contractual) cu norma intraga, consilier si cu o jumatate de norma vanzator la un magazin sunt in incompatibilitate ? multmesc . (vezi toată discuția)
Incompatibilitate: angajat al administratiei publice locale si functia de consilier local? nicolina01 nicolina01 va rog sa imi dati o lamurire in cazul urmator:o persoana este angajat al administratiei publice locale si este in acelasi timp ales consilier local ( este ... (vezi toată discuția)
Consilier personal la unui primar - incompatibilitate ?! alexandru99 alexandru99 buna ziua, Am o neclaritate, consilierul personal al unui primar (inteleg ca nu este functionar public - asa este ?), este in legalitate daca are in ... (vezi toată discuția)