avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Plagiat 30% - procentul maxim admis intr-o lucrare de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Plagiat 30% - procentul maxim admis intr-o lucrare de licenta

Care este procentajul maxim de citate acceptabile intro lucrare de master/doctorat etc?

Exista vreo speta mai cunoscuta decat a lui Olguta Vasilescu care a zis (parafrazez) ca "30% din lucrare poate fi citat cu sursa"?

Citatul fara sursa si ghilimele duce la anulare, daca e mai mult de 30%? (complicat...)
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:48, 4 Mai 2013
Cat poate sa fie un citat de lung, cu indicarea sursei, Exista un maxim :) ?
Nu exista niciun maxim si nici un minim
In privinta lungimii citatelor oferite, ea trebuie sa fie corespunzatoare scopului in care sunt folosite. Ca regula orientativa se recomanda ca principiu de fair use sa nu aveti mai mult de 10% din text format din citate. Clubul Roman de Presa considera ca stirile ar trebui fi citate in nu mai mult de 500 de caractere pe articol citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postarea pe pagina de facebook a diferitelor materiale PariuriPonturiBilete PariuriPonturiBilete Administrez o pagina de facebook cu pariuri sportive. Am voie sa postez pe pagina mea ponturile dintr-un anumit ziar ? sau de pe un alt site ? trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Plagiat lucrare de disertatie nastaseanamaria nastaseanamaria Buna ziua. Ieri trebuia sa-mi sustin lucrarea de disertatie. In schimb, fara a exista o lista initiala cu persoanele care sunt respinse pe motiv de plagiat, ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru un dictionar Kapy Kapy Buna seara, As dori sa public un dictionar bilingv (ro- si o limba mai rara, dar este unul specializat care pentru moment nu exista). As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)