avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate cere reevaluarea unui bun scos la executare?
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate cere reevaluarea unui bun scos la executare?

Am avut un proces dupa o mostenire,in urma caruia sa stabilit cotele fiecarui mostenitor si valoarea masei succesorale.Intrucit un bun imobil(casa) nu sa putut imparti,aceasta sa atribuit unei persoane.Intrucit acea persoana nu a cerut sa i se atribuie aceasta casa,iar evaluarea este mult peste pretul pietei ea nu poate sa achite sultele celorlalti mostenitori.O parte din mostenitori au deschis dosar de executare silita prin care cer sultele.Cum poate face sa ceara reevaluare sau sa nu i se atribuie aceasta casa?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:50, 22 Aprilie 2013
Buna ziua,

Nu se poate face decat recurs, in cadrul termenului legal de 15 zile de la comunicarea hotararii instantei de fond. In cadrul executarii silite se va evalua bunul, dar nu are nicio relevanta fata de sultele deja stabilite in sarcina debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate renunta la un bun dobindit intr-un proces? florinradasan florinradasan Am avut un proces dupa o mostenire in urma caruia sa stabilit cotele parti ale fiecarui mostenitor,iar un imobil care nu s-a putut imparti i sa atribuit uneia ... (vezi toată discuția)
Este posibila reevaluarea unui imobil dupa o sentinta judecatoreasca? rowebsurfer rowebsurfer Buna ziua, In 2008 am inceput un proces de iesire din indiviza, prin care am cerut atribuirea catre mine a imobilului aflat in proprietate comuna (mostenire ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune si plata sultelor mingo mingo Buna ziua, As avea nevoie de cateva lamuriri legat de un proces de iesire din indiviziune. Prezint mai jos datele problemei: 1.O casa si 3 proprietari ... (vezi toată discuția)