avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hartuire din partea familiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hartuire din partea familiei

Buna!
Am 21 de ani si am decis sa plec de acasa, sa imi parasesc parintii si sa incep o viata noua singur. Am luat aceasta decizie pt ca nu am mai putut suporta tratamentul parintilor la adresa mea, abuzurile fizice si verbale.
Sunt plecat de doua luni timp in care am fost in permanenta hartuit telefonic. Sunt amenintat non stop prin mesaje si convorbiri telefonice de catre parintii mei care nu vor decat sa imi faca rau in continuare. Spuneti-mi va rog ce pot face sa scap de ei definitiv si sa pot fi lasat in pace, multumesc.
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 10:16, 22 Aprilie 2013
Restrictionati apelurile ce vin din partea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea covorbirilor tel. de la operatorul de telefonie fixa syrena45 syrena45 Buna seara Daca ma puteti ajuta, as vrea sa stiu cum obtin convorbirile apelurilor tel.efectuate si primite in scris de la o retea de telefonie fixa ., ... (vezi toată discuția)
Plangere penala poll1 poll1 Buna seara, va rog sa imi spuna cineva , daca depui o plingere penala la politie ,(hartuire, amenintare cu moartea, mesaje, sunat incontinuu...) cel ce se ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica adina0423 adina0423 Bună Am câteva întrebări, dar înainte de a le pune o să povestesc puțin situația. M-am căsătorit în 2009 și în 2010 am născut un copil. În ... (vezi toată discuția)