avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema privind incalcarea art 615
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema privind incalcarea art 615

buna ziua. daca vecinul meu a incalcat legea privind distantele dintre hotar si geamul. rezolv ceva dandu-l in judecata ?
Cel mai recent răspuns: robert_xlx , utilizator 15:14, 22 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
daca il dau in judecata castig sigur... si imi este teama ca raman cu "castigul". il va obliga cineva sa isi astupe geamurile? vorbim aici de o casa p + 1 cu doua camere pe nivel la parter si etaj.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de vedere AncaPrincess AncaPrincess in urma cu 10 ani am vandut fratelui meu o bucata de pamant din cartea mea. El si-a construit o casa cu 2 etaje cu vedere spre proprietatea mea. Pe o latura, ... (vezi toată discuția)
Casa peste hotar blkegl blkegl Buna ziua, As avea nevoie de o informatie. In anul 1970 am cumparat cu chitanta de mana un teren impreuna cu un vecin (400 mp), pe care l-am impartit in ... (vezi toată discuția)
Casa cu geam la vecini LIC2012 LIC2012 Buna ziua! Acum 5 ani vecinul care locuieste in spatele casei noastre a construit un corp nou de cladire P+1 et. Casa noastra este pe un singur nivel. Problema ... (vezi toată discuția)