avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dovada comunicare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

dovada comunicare

Buna ziua. Am primit o ordonanta de infirmare NUP dar procuratura nu poate face dovada comunicarii acesteia. Care sunt efectele? Ma pot adresa instantei pentru a anula ordonanta? Multumesc anticipat petru raspuns!
Daca sunteti parte vatamata puteti face plangere la procurorul sef in temeiul art,. 278 c.p.p.,daca sunteti inculpat solutia e in favoarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victima pieton biztza biztza persoana vatamata a primit 8 zile concediu medico-legal.in cate zile se solutioneaza dosarul de catre procuratura daca politia a dispus n.u.p. si la ce alte ... (vezi toată discuția)
Cum atac un n.u.p. gabi33 gabi33 Va rog sa-mi spuneti cum,unde si in cat timp de la comunicarea rezolutiei de nup o pot ataca?Eu sunt parte vatamata. (vezi toată discuția)
Plangere impotriva actelor si masurilor de urmarire penala ale procurorului mili999 mili999 Mi s-a dispus NUP pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala dintr-un accident rutier in care eu nu ma consider nevinovata. Desi am primit NUP mi ... (vezi toată discuția)