avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garantie agent vanzari pentru perioada pe proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garantie agent vanzari pentru perioada pe proba

Buna ziua
Am fost la un interviu pentru postul de agent vanzari.Mi s-a spus ca trebuie data o garantie de 200 de euro pentru o perioada de 15 zile, perioada in care o sa fac un training.Garantia este pentru masina pe care o primesc ca sa fie ei siguri ca nuo livesc etc.Intrebarea mea este: este legal sa se ceara o asemenea garantie atata timp cat nu am gestiune?
Cel mai recent răspuns: alexm91 , utilizator 19:05, 22 Aprilie 2013
Ok am inteles. Se paote reclama undeva nu de alta dar sa nu cada si altii in plasa
Nu prea aveti unde , intrucat ITM-ul nu vad ce ar putea controla .incercati totusi la ITM sa vedeti ce va spun.
O sa sun maine ca astazi nu mai au program
Sunati si vedeti ce va spun ..... poate postati si ce v-au spus telefonic cei de la ITM...:)
Da cu siguranta o sa revin cu un raspuns din partea celor de la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare myno myno Buna ziua! Este legal sa se retina din salariu ,lunar, o anumita suma cu valoare totala egala cu 3 salarii daca ai gestiune? multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Garantie materiala gestionar mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! ati putea sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul retinerii garantiei materiale pt. gestionari? Mai e valabila cota de 1/10 din salariu ? ... (vezi toată discuția)
Garantie materiala buiavasi buiavasi Buna ziua! As dori sa imi precizati si mie care este procentul pt retinerea garantiei materiale in cazul gestionarilor si la ce se aplica la salariul de ... (vezi toată discuția)