avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deducerea personala de baza
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deducerea personala de baza

Buna ziua!

Un salariat angajat cu contract de munca, norma 8 ore/zi, functia de baza la unitatea respectiva, salariul lunar brut de 750 lei - a lucrat in luna martie 15 zile, restul fiind invoit.
Intrebarea mea este daca deducerea personala de baza de 250 lei suporta vreo modificare sau ramane in cuantum de 250.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 22 Aprilie 2013
Deducerea personala ramane la fel ..250 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat cu jumatate de norma vio58 vio58 1 salariat cu jumatate de norma ,are functia de baza f1 are drept la deducerea de baza 125 ron ?. 2 salariat cu un sfert de norma ,avind functia de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu fractiune de norma Pantaleon1980 Pantaleon1980 Buna ziua. Pana acum nu am avut de-a face cu aceasta situatie. Am pe cineva caruia trebuie sa-i fac un contract de munca cu fractiune de norma, mai precis: ... (vezi toată discuția)
Fluturas salariu si act aditional tip lista cyan cyan 1. Angajatorul este obligat prin lege sa elibereze fluturas cu salariul sau nu este o obligatie? Care etse temeiul legal? 2. Actul aditional la c.i.m. ... (vezi toată discuția)