avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in grad profesional
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in grad profesional

Conditia de vechime : 3 ani in gradul profesional al functiei din care se promoveaza , trebuiesc indeplinite pana la data depunerii dosarului de participare la examen, sau pana la data sustinerii examenului - proba scrisa?
Va rog si legislatia , care reglementeaza acest aspect.
Este important.
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2013
tamasjolan, utilizator
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 08:21, 23 Aprilie 2013
Inainte de sustinerea probei scrise comisia de examen verifica dosarele (daca sunt respectate conditiile), daca termenul de trei ani se implineste dupa aceea ... concluzia o trageti d.voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am obținut ultima promovare in 2020, pe studii superioare. am ... oprat oprat Am obținut ultima promovare in 2020, pe studii superioare. Am evaluare pe anul 2020 cu fb, pe 2021 mi-am cerut fisa de evaluare pt ca nu este la dosar, deși ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public in grad profesional superior missie missie ART. 65 alin. 2 din legea nr.188/1999 precizeaza ca (2) Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare în gradul profesional imediat ... (vezi toată discuția)
Promovarea in grad a functionarului public nelupintea nelupintea Nu credeti ca este absurd? In anul august 2006, m-am angajat la institutia unde lucrez si acum, pe functia de inspector asistentam, evident in urma ... (vezi toată discuția)