avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare cim conform art65 si art66 din codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare cim conform art65 si art66 din codul muncii

Buna seara, va prezint următoare situatie si dac mă puteți ajuta cu un sfat il primesc cu mare drag un salariat primește notificare cum ca conform art. 65 in data de este in preaviz 20 de zile, salariatul ocupand functia de conducere de Director, tot in notificare i se da posibilitate de a opta pt postul vacant de Director adjunt iar in termen de 5 zile trebuie sa comunice in scris optiunea sa, salariatul accepta postul de Director Adjunct, după care i se da o dispoziție de incetare cim conform art.65 si 66, problema mea este următoarea, daca i sa încetat cim chiar daca a acceptat postul, a fost dat afara si cum il voi mai pune pe postul pe care la acceptat daca ia încetat cim cum il mai pun eu pe post vacant de Director adjunct pe care la accepta. Practic la dat afara fara sa il puna pe postul respectiv nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 7 Mai 2013
Se face de catre persoana care are competenta de numire in functie a directorului adjunct ....
Multumesc pentru raspuns, daca tot m-ati ajutat cu raspunsuri, se poate sa imi dati si un model de decizie de trecere pe functia pe care a acceptat o in urma notificarii de preaviz.
ANTET

DECIZIA NR………../……………………….

Dna/ Dl …………….., reprezentant legal al …………………. cu sediul in ……………….. , inregistrata la Registrul Comertului sub nr…………, cod fiscal ……………………,in calitate de angajator;
Avand in vedere prevederile .................................

D E C I D E :

Art. 1 Incepand cu data de ………….. , Dl. ………………. se numeste in functia de ................. in cadrul ……………………

Art.2. Atributiile legate de aceasta functie sunt cele prevazute in Fisa Postului. anexa la decizie.

Art. 3 Fisa postului face parte integranta din contractul individual de munca al dl/dnei ........

Art.4 Prezenta decizie se comunica salariatului si va fi dusa la indeplinire prin intermediul Departamentului Resurse Umane .

Art.5 Cu drept de contestatie ,in termen de 45 de zile de la comunicare , la Tribunalul ............


DIRECTOR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire dispozitie mixer mixer se da urmatoarea situatie: un angajat cu cim nedeterminat pe o anumita functie de ex .contabil da concurs pe un post de director economic si este numit in ... (vezi toată discuția)
Post aflat in litigiu anamaria81 anamaria81 Postul pe care il ocup in urma suspendarii deciziei de concediere, se desfiinteaza ca urmare a unei noi reorganizari si se infiinteaza alte posturi. ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract individual de munca fara acordul angajatorului LDL LDL Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt implicatiile si ce sanctiuni se pot aplica in cazul in care un asociat cu parti egale (50 % ) intr-o societate care ... (vezi toată discuția)