avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Depunere declaratie 225
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Depunere declaratie 225

Declaratia 225 pentru primul trimestru ( persoane fizice) se depune pe zero?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: kisslilla , utilizator 10:40, 23 Aprilie 2013
Pentru câştigurile/pierderile din transferul titlurilor de valoare, realizate începând cu data de 1 ianuarie 2013 inclusiv, nu se efectuează plăţi anticipate în cursul anului fiscal, în contul impozitului anual datorat. Sursa : codul fiscal. Deci nu mai depuneti declaratie 225 la fiecare trimestru.
O sa primiti la inceputul anului viitor de la firma care v-a intermediat vanzarea/cumpararea actiunilor o situatie cu venitul obtinut si veti depune la anul, pana pe 25 mai, declaratia 200 si copie dupa hartia primita de la firma.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit vanzare actiuni Delia19 Delia19 Va rog sa-mi comunicati care este impozitul datorat la vanzarea de actiuni (societate SA) pe BVB si daca este vreo diferentiere intre perioada detinerii ... (vezi toată discuția)
Obligativitate declarare pierderea neta anuala Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi puteti spune cu certitudine daca in ceea ce priveste veniturile din investitii si anume, veniturile obtinute sub forma castigurilor din ... (vezi toată discuția)
Impozit actiuni bursiere ovas ovas Buna ziua. In cadrul operatiunilor cu actiuni bursiere desfasurate in acest an,am obtinut profit.In anii anteriori ,respectiv 2010,2011 si 2012 am avut ... (vezi toată discuția)