avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita imobiliara pentru un credit negarantat
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita imobiliara pentru un credit negarantat

In 2006 am contractat un credit in valoare de 8500 euro pt nevoi personale.Toate au fost bune si frumoase pana in 2011 cand am inceput sa intarzii cu ratele datorita situatiei economice.In 2012 mi s-a restructurat creditul si am semnat un nou contract de credit.Acum voi fi executat silit.Singurul bun detinut este un apartament ,bun comun cu fosta sotie.Intrebare:pot fi deposedat de acest apartament daca nu am girat cu el?Mentionez ca alte venituri nu am si ca lucrez cu ziua.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 24 Aprilie 2013
Daca datoria nu e comuna, creditorul poate cere partajul bunului pentru a va executa silit cota dvs. Raspunsul e da, puteti ramane fara apartament.
Banca mi-a mai propus o reesalonare,dar mi-e teama ca o voi face degeaba pentru ca perspectivele sunt sumbre.Voi face reesalonarea pentru a mai castiga ceva timp,dar reesalonarea nu face decat sa creasca cheltuielile creditului.
cat m-ar costa donarea apartamentului catre o terta persoana din familie? acte notariale si restul de cheltuieli
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2013
gi-jane2, moderator
Cat va costa va poate spune un notar daca mergeti la el cu actul imobilului, insa sa donati e inutil, revocarea donatiei poate fi ceruta de creditor, apoi aveti grija cu ce tert incheiati un act prin care sa instrainati imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament in pericol trikitriki trikitriki credit de nevoi personale, deci fara ipoteca, ajuns cu restante de peste 200 zile. S-au facut solicitari pentru: - refinantare, care sa includa si ... (vezi toată discuția)
Donatie ? MikuVesel MikuVesel Parinti mei au un apartament cu 3 camere si o garsoniera ...apartamentul vor sa mi-l doneze mie . ce pot face sa ma asigur ca actul de donatie devine ... (vezi toată discuția)
Tranzacție partaj Cseh Attila Cseh Attila Bună ziua Sunt înaintea unui divorț de comun acord cu un minor de 17 ani Vreau să știu dacă în tranzacția de partaj de după divorț poate fi ... (vezi toată discuția)