avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

hotarari judecatoresti

Hello.
In luna noiembrie mi s-a suspendat permisul de conducere pe 30 de zile pt neacordare de prioritate la trecerea de pietoni - politia sustinand ca am fost filmat. Am contestat la judecatorie, politia nu are probe (film, poze etc)- dar am pierdut cred ca pentru ca nu am putut aduce martorul care era cu mine in masina si care il mentionasem in contestatie, Pe procesul verbal nu e trecut niciun martor. Credeti ca pot castiga la recurs?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 15:19, 27 Februarie 2009
Va fi dificil daca nu probati cu martor sustinerea dv. v-ar ajuta o evetualka casare cu trimitere sprerejudecare pentru a administra probe.
Orice indoiala profita petentului- daca nr masinii nu se vad, sau nu exista martori - vezi hot.CEDO - cauza Anghel contra Romaniei.Dar cel mai bine: angajeaza-ti un avocat. Multa bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca dragos_ro_pop dragos_ro_pop Hello. In luna noiembrie mi s-a suspendat permisul de conducere pe 30 de zile pt neacordare de prioritate la trecerea de pietoni - politia sustinand ca am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat virgilkis virgilkis Buna ziua,permisul suspendat pe 30 de zile. neacordare la trecere de pietoni, politistul era cu spatele nu, a vazut evenimentul, 2 benzi pe sens , 2 masini ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal politia rutiera Andreyy80 Andreyy80 Buna ziua,in decursul zile de astazi un echipaj...bine ascuns si pozitionat neregulamentar m-a oprit si mi-a fost suspendat permisul pt neacordare de ... (vezi toată discuția)