avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore lucrate preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore lucrate preaviz

Buna ziua,

Daca mi-am dat demisia cu preaviz de 20 de zile, in zilele de preaviz sunt obligata sa lucrez 8 ore sau 4?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:47, 23 Aprilie 2013
Pe perioada preavizului programul de lucru este cel specificat in C.I.M.

Sunteti obligata sa lucrati 8 ore.zi , daca in c.i.m. , in ccm aplicabil sau in reg.intern nu sunt prevazute alte reglementari referitoare la reducerea timpului de munca pe perioada preavizului acordat pentru concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un salariat aflat in preaviz de concediere sa lucreze doar 4 ore? cristina69 cristina69 Buna ziua . Va rog sa imi spuneti daca in perioada preavizului de concediere salariatul poate (la cerere) sa lucreze doar 4 ore, avand in vedere ca nu exista ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru in perioada de preaviz botezatuion botezatuion Buna ziua! In cazul demisiei, in cele 20 de zile de preaviz, am dreptul la program de lucru redus la jumatate de norma? Daca da, in baza carui ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz si drepturile mele in perioada de preaviz. chmara edith izabella chmara edith izabella Daca am intrat in perioada de preaviz cum se calculeaza aceste zile calendaristice sau lucratoare? Am dreptul sa absentez in perioada de preaviz, ma refer la ... (vezi toată discuția)