avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Concesiune
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Concesiune

Un teren ce apartine unei Primari (in prezent ocupat ) care urmeaza a fi scos la licitatie publica,trebuie sa fi liber de orice sarcina ? in ce act normativ pot gasi raspunsul ?
Cel mai recent răspuns: julien_slbz , utilizator 16:49, 23 Aprilie 2013
Raspunsul il gasiti in OUG 54/2006 si normele de aplicare (HG 168/2007).
[ link extern ]

www.avocatnet.ro/content/art...

Acum este ocupat de cineva tot prin contract de concesiune ?
Daca da, atunci conform art 57 alin 2 :

(2) La încetarea contractului de concesiune concesionarul este obligat să restituie, în deplină proprietate, liber de orice sarcină, bunul concesionat.

OUG nr. 54/2006, Legea nr. 213/1998, art.858-875 Cod civil....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se aplica oug 34/2006? Augusta2010 Augusta2010 Ca urmare a aparitiei Ordinului nr. 541/2009, primariile au obligatia de a incheia doar contracte de concesiune a pasunilor pentru punerea in valoare a ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere suprapus cu un contract de concesiune...ce trebuie facut? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez ? Primaria mi-a facut un contract de concesiune pe un spatiu cu o durata de 5 ani. Luna trecuta, fara ... (vezi toată discuția)
Contracte de concesiune, stabilirea redeventei mirceaione mirceaione Posed o curte de 250 mp luata in concesiune de la primarie,in contract nu scrie cum au stabilit impozitul. Am o mare rugaminte: care sunt actele normative IN ... (vezi toată discuția)