avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa achizitie online
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa achizitie online

Am cumparat online un produs si mi-a fost trimis in sistem ramburs cu Posta Romana.Cand am ajuns cu coletul acasa,am constatat ca erau niste carpe vechi in locul produsului platit.Posta Romana spune ca nu are nici o vina,iar expeditorul se jura ca a pus in colet ceea ce am platit.Intrebarea mea este:pot face ceva ca sa recuperez banii sau produsul?
Da,plangere la parchet sau politie pt inselaciune.
Depuneti o plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune, incriminata de art. 215 din Codul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselat pe okazii chinez2007 chinez2007 Am trimis prin fan curier un pc in tg jiu si m-am adresat soferului ca eu trebuie sa primesc la schimb un colet iar el sa adresat 'nu eu sunt soferul care face ... (vezi toată discuția)
Inselaciune, colet cu plata ramburs andutz andutz Buna ziua. Problema sta in felul urmator: de pe un site de licitatii online, am incercat sa achizitionez un produs electronic fiind "constrans" de faptul ca ... (vezi toată discuția)
Exista vre-o sansa de recuperare? zaNNy zaNNy Buna ziua. Am pus spre vanzare un telefon, in cateva zile am fost contactat de o persoana ,care parea interesata de acest produs, mia propus sa vin sau sa ... (vezi toată discuția)