avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere plangere pt furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere plangere pt furt

Buna ziua,
Daca am retras plangerea penala pentru un furt (s-a dovedit a fi un nepot) care mi-a sustras 6000 de euro de pe card prin cumparaturi online, acum un an si jumatate, pot sa o mai depun odata ? Deoarece nu mi-am primit banii desi el mi-a spus ca mi va da inapoi. Am citit pe forum intrebari similare, dar raspunsurile au fost destul de confuze.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: GeorgePT , utilizator 09:35, 25 Aprilie 2013
Daca s-a retras plangerea nu se mai poate depune din nou.
Trebuia sa va informati ca mai intai trebuie sa primiti banii si apoi sa va retrageti plangerea.
Trebuia sa intrebati pe forum acest lucru...
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt suteanu maria suteanu maria buna ziua!IN 17 02 2009 s-au retras de pe cardul de credit niste banuti(2150 ron)fara aprobarea mea,mi-a fost sustras cardul,s-a folosit pin-ul,am depus ... (vezi toată discuția)
Frauda card bancar visa - 3d online paulwushu paulwushu Buna seara, N-am crezut ca voi fi nevoit sa apelez la ajutor, dar am nevoie va rog. 10Dec17 Ma aflu in cazul in care cineva mi-a folosit cardul visa pt ... (vezi toată discuția)
Card fraudat banca katypink katypink Buna ziua si va multumesc pentru citirea acestui mesaj.Am constatat cu stupoare aceasta saptamana fraudarea cardului meu [editat] Au fost efectuate ... (vezi toată discuția)