avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de inchiriere cu persoana fizica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de inchiriere cu persoana fizica

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: firma la care lucrez doreste sa inchiriere de la o persoana fizica un spatiu de circa 100 mp cu o chirie modica, dar in schimbul utilizarii spatiului sa preia si sa plateasca pentru proprietar cheltuielile cu caldura si apa si sa mai faca amenajari ale spatiului. Putem sa includem astfel de clauze in contract? Proprietarul doreste sa inregistreze contractul la Finante pentru a fi in regula. Or sa il accepte cei de la finante in conditiile in care nu se cunoaste cu exactitate valoarea chiriei?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ina Iolanda Chetreanu , Consilier juridic 12:03, 24 Aprilie 2013
Contractul oricum trebuie inregistrat la finante find vorba de un locator persoana fizica. Se pot include orice fel de clauze incontractul de inchiriere, insa e obligatoriu ca pretul chiriei sa fie determinat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie intre pfa si srl, proprietar persoana fizica norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -Persoana fizica P este proprietarul unui apartament A. -aceeasi persoana fizica are ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot scapa de chirias gadela gadela In anul 2007 am dat in inchiriere un spatiu. Contractul a fost facut intre mama mea si sc....., pe o perioada de 7 ani. Acum mama mea a decedat in 10.04.2011 ... (vezi toată discuția)
Contract de cedare folosinta spatiu Bettina87 Bettina87 Buna ziua, - Daca fac un contract de cedare folosinta spatiu cu proprietarul spatiului trebuie sa inregistram acest contract la un notar, avocat sau la alte ... (vezi toată discuția)