avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare

Ultima practica in institutiile statului este lucrul cu personal detasat de la alte unitati, societati, s.a.
Personalul detasat are incheiat un C.I.M. cu angajatorul sau. Intrebarea mea este daca este gresit ca pe perioada detasarii unitatea la care este detasat sa incheie un C.I.M. pe periada determinata cu acestia.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 11:34, 25 Aprilie 2013
Nu se face alt contract, se intocmeste un act aditional.
Pentru amanunte intrati acici:
[ link extern ]
Vorbesc din punct de vedere al institutiei la care a fost detasat, daca aici unde a fost detasat este bine sa i se incheie un alt C.I.M. pe perioada determinata, respectiv pe perioada detasarii .
Nu este gresit .. atata timp cat nu exista vreo interdictie expres prevazuta de lege in acest sens ...
Firma la care va fi detasat salariatul, ii va face un contract pe perioada determinata (atat cat este detasarea) iar firma care il detaseaza, ii va suspenda contractul pe aceeasi perioada.
lorelayold76 a scris:

Nu se face alt contract, se intocmeste un act aditional.
...


Pentru ce sa faca act aditional ?

Alte discuții în legătură

Salariu detasati sclippi sclippi Buna ziua! Apelez la bunavointa celor care stiu sa imi dea un raspuns. Firma 1 detaseaza la firma 2 un salariat. De la 1 ianuarie 2014 se modifica ... (vezi toată discuția)
Salariat detasat marianconta marianconta Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa clarific situatia unui salariat detasat, si anume; 1) firma A detaseaza un salariat la firma B; 2) firma A raporteaza in ... (vezi toată discuția)
Contract de munca la unitatea la care se detaseaza un salariat animarsrl animarsrl Buna ziua, Un salariat al unei institutii publice1 a fost detasat la o alta institutie publica 2. Institutia publica 2 incheie un contract de munca sau un ... (vezi toată discuția)