avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare CIM consilier personal primar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare CIM consilier personal primar

Buna ziua ! As dori sa stiu parerea dumneavoastra vis-a vis de modificarea C.I.M. al consilierului personal al primarului, modificare privitor la felul muncii, locul muncii. Este posibil ?!
Mentionez ca prin modificarea contractului de munca, prin act aditional, practic are loc o mutare a consilierului primarului pe un alt post contractual din cadrul aparatului de specialiatte al primarului, astfel incat postul de consilier al primarului sa ramana vacant.

Alte discuții în legătură

Mutare temporara personal contractual dianam5 dianam5 Ma confrunt cu fenomenul hartuirii morale la locul de munca. Am avut doua cercetari disciplinare intr-o luna. Intre cele doua cercetari am fost constransa sa ... (vezi toată discuția)
Mutarea de pe un post pe altul mihador mihador Buna ziua.As dori sa -mi spuneti cum se procedeaza legal in cazul mutarii de pe un post pe un altul similar in cadrul aceleiasi institutii,dar in alt ... (vezi toată discuția)
Mutare/trasnfer personal contractual in interiorul institutiei. Kyandra Kyandra Buna seara, Tocmai am primit normativul de personal de la prefectura, prin care ma anunta ca am 30 de posturi per institutie si inca 5 posturi separat, ... (vezi toată discuția)