buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu un cumnat retinut in norvegia de politie. intrebarea mea este , cum putem loa legatura cu el , ca nu reusim sa stim apsolut nimic de el de o saptama , am inteles ca i sa dat un avocat din oficiu , dar cum putem loa legatura cu acest avocat, va multumesc
Prin intermediul sectiei consulare a ambasedei Romaniei in Norvegia, luati legatura cu un avocat roman, totusi sa va ajute cu aceste demersuri pentru a afla cat mai repede situatia rudei dvs.
De sunat el nu va poate suna decat daca are bani.
Totusi...ar fi trebuit sa i se dea dreptul de a suna pentru a cere exercitarea dreptului de a-si angaja avocat daca a cerut.Probabil ca nu a cerut si daca nu a cerut nu i s-a acordat acest drept.
Puteati sa ii angajati avocat din Norvegia si el avea acest drept.
Avocat roman care sa mearga in Novegia la el nu cred ca se poate in cazul dvs. deoarece este vorba de Norvegia.
In situatia dvs. nu va ramane decat sa cereti consulatului roman sa va informeze.
in primul rand trebuie sa luati legatura cu ambasara romaniei din norvegia si sa le dati cat mai multe detalii despre persoana care va intereseaza,ca dansii sa faca demersurile necesare in vederea obtinerii informatilor.
in al doilea rand Sectiunea 100 din codul de procedura penala norvegian confera dreptul inculpatului de a avea un avocat in cazul in care nu isi permite asa ca nu trebuie sa fiti ingrijorat in privinta acestui aspect ( cunostiinta dvs va avea parte/a avut parte de un avocat) daca este acuzata de o infractiune mai serioasa.trebuie retinut insa, ca pentru infractiuni ce tin de "codul rutier" precum si de alte acte e posibil sa nu existe desemnat avocat din oficiu intrucat legislatia lor considera ca nu este necesar in aceste cazuri.mult succes
Buna ziua fratele meu este plecat in norvegia si nu stim nimic sa dus cu sotia si trebui sa se intoarca in ziua de 26 ianuarie am inteleg c iau arestat pe Toti nu stim nimic nu Au Sunat nu putem contacta cu ei ce putem nu antecedente nu animic ce putem face va rog multumesc