avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Soluþia în recurs dupã respingerea acþiunii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Soluþia în recurs dupã respingerea acþiunii

buna, am introdus o actiune in recuperare taxa auto( contencios administrativ si fiscal) mi s-a respins actiunea pe motiv ca nu am facut dovada primei inmatriculari intr-un stat membru UE, ce ziceti ?:help:credeti ca daca fac recurs si depun o dovada de la registrul auto roman cu dovada primei inmatriculari intr-un stat membru pot obtine o solutie favorabila, castig de cauza?... Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 22:54, 27 Aprilie 2013
v-ati dat singur raspunsul.
daca cererea a fost respinsa pe motiv ca nu ati depus dovada, iar acum aceasta dovada o aveti , e normal ca cererea sa fie admisa !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto -suspendat, lipsa doc OctavianBratu OctavianBratu Buna ziua, Dosarul meu de recuperare taxa auto (contencios administrativ si fiscal) a fost suspendat deoarece...[b]nu am depus la dosar dovada ... (vezi toată discuția)
Ajutor explicatie motivare hotarare instanta taxa auto Luci23 Luci23 buna ziua, as dori si eu o explicatie juridica sau daca ati mai intalnit o astfel de speta..pe scurt masina din Germania inmatriculata in Ro,platit taxa de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto inmatriculare provizorie prin ordonanta presedentiala ziarediverse ziarediverse Am dat in judecata Serviciul inmatriculari auto in 2012 pt refuzul inmatricularii auto fara plata taxei de prima inmatriculare ... asa cum afacut toata lumea ... (vezi toată discuția)