avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită A SEMNAT ALTCINEVA DE PRIMIRE pe dovada comunicare ...
Discuție deschisă în Executare silită

A SEMNAT ALTCINEVA DE PRIMIRE pe dovada comunicare titlu executoriu

La aceeasi adresa stam doua persoane cu acelasi nume si prenume,adica tata si fiu.
In 2008,am primit o instintare de plata de la sanatate,pentru care a semna fiul meu.
Eu nestiind de aceasta.
Acum primesc de la fisc executare silita pentr suma de atunci plus penalizari.
Am sanse de cistig,avind in vedere ca fapta s-a prescris?
Am verificat,semnatura de primire este a fiului meu.
Cel mai recent răspuns: bejmuraru , utilizator 17:11, 28 Aprilie 2013
Cei de la sanatate trebuia sa verifice toate datele din C.I.daca persoana care a semnat este cea care trebuia sa semneze. Probabil ca s-au uitat doar la nume,prenume,adresa si gata.

Puteti face contestatie,iar daca va obliga sa platit amenzile,nu trebuie sa va temeti,ca nu e semnatura dvs. Asadar cei de la sanatate si fiul dvs sunt de vina,iar dvs sunteti implicat la mijloc.
Avand in vedere prevederile art. 92 alin 3 din Vechiul Cod de procedura Civila, inmanarea citatiei unei rude este perfect legala, daca destinatarul nu se afla la domiciliu in acel moment.
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2013
ContSters214341, utilizator
Sumele de bani ce reprezinta contributii pentru sanatate se prescriu in termen de 5 ani. Acum depinde de luna în care ați primit somatia (în anul 2008) , și de data la care a inceput executarea . Procedura de comunicare este perfect legală , așa cum v - a explicat domnul Jurist.
Cu privire la executarea silită, prescripția începe să curgă de la data când se naște dreptul de a cere executarea silită . În general , cei de la fisc au grijă să nu trecă termenul de prescripție.
Cel mai bun sfat , este să vă prezentați cu toate acetele privitoare la această problema, la un domn avocat .
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2013
bejmuraru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie fisc Vranceanud Vranceanud Va rog foarte mult, am nevoie de un sfat, situatia mea este un pic mai complicata si nu stiu ce sa fac. Tatal meu avea o datorie neachitata la fisc, de prin ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorii la impozite locale TANASENASTASA TANASENASTASA as vrea sa stiu daca impozitele la primarie pe terenuri se prescriu?adica ,din 2008 nu l-am mai platit..e vorba de o matusa care in 2009 a decedat iar in 2012 ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenzi valeriantamas31 valeriantamas31 Buna ziua, Am și eu niște neclarități asupra unor amenzi referitor la termenul de prescriptie -IPJ IF 26.01.2011 prescrisa? -Secția 19 Poliție ... (vezi toată discuția)