in urma cu cativa ani am cesionat actiunile firmei mele unei firme de avocatura din Bucuresti cu angajamentul lor ca imi vor prelua toate datoriile de la banci.Acest lucru nu s-a intamplat (nu au facut decat o adresa la banci sa ii instiinteze )si orice demers al bancilor de a se intalni cu ei nu a avut succes.Din luna octombrie 2012 mi-au facut poprire pe salariu 30% si nu stiu cum sa rezolv aceasta situatie.Am luat legatura cu firma de avocatura dar ma amana de fiecare data spunandu-mi ca nu au avocati disponibili ,etc.Mai exista sanse sa merg la executor si sa ii propun sa -mi scoata poprirea ?sau sa ii dau pe ei in judecata?.....chiar nu stiu...
Domnule, chiar si sa vrea nu pot sa preia datoria dvs, decat cu acordul bancii. Desi nu ati fost prea clar, eu intuiesc ca va referiti la calitatea dvs de avalist/sau fidejusor, in nume propriu, pentru creditele accesate de acea societate pe care ati cesionat-o.
Slabe sanse sa reusitit ceva. Asa cum ati fost sfatuit, puteti sa ii dati in judecata, in baza contractului de cesiune , dar daca e un contract facut de ei, ... cu siguranta este facut si doar in favoarea lor si nu cred ca va ofera portite reale de a iesi din situatie.