avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... soarta a doua procese incepute in acelasi timp
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

soarta a doua procese incepute in acelasi timp

Buna ziua, am urmatoarea intrebare: in luna ianuarie am introdus o actiune in fata Curtii de apel Alba Iulia in contencios administrativ, impotriva curtii de conturi, in termenul legal de 15 zile, insa apoi in luna februarie-dupa ce expirase termenul de 15 zile am mai introdus inca o actiune la tribunalul sibiu - care s-a anulat pt ca nu i s-au atasat documentele necesare. Noi in continuare ne judecam pe prima actiune chiar daca a doua a fost anulata, nu?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ana*maria , utilizator 12:34, 26 Aprilie 2013
Stimat fourumist,

Din punctul meu de vedere, anularea cererii nu creează autoritate de lucru judecat, iar motive care să împiedice analiza primei cereri nu văd.

Cu stimă.
va multumesc frumos dle. avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am facut o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa de poluare la Tribunalul Sibiu, care a fost respinsa. Am procedat apoi la calea de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau statul romanin judecata la cedo alinc77 alinc77 Ma numesc Alin si sunt din Sibiu. Acum 3 ani familia mea a fost implicata intr-un accident de masina. Un sofer turc de tir ne-a lovit din spate in timp ce ... (vezi toată discuția)
Termen completare dispozitiv recurs ioanamihaela ioanamihaela Am fost recurenta intr-un dosar de anulare a unei autorizatii de construire versus primaria si o firma privata. Recursul a fost castigat (dupa cum mi se pare ... (vezi toată discuția)