avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dati in judecata pentru ca si-au construit singuri un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dati in judecata pentru ca si-au construit singuri un pod

Va rog sa cititi povestea si comentariile din linkul de mai jos:

[ link extern ]
Si va rog sa ii ajutati cumva pe oamenii de acolo
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Februarie 2009
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Pornind de la necesitatea interventiei Ministerului Invatamantului, ma tem ca exista riscul sa fie interzise si unele povesti ale copilariei, in care, rasareau peste noapte castele, sau, folosind bagheta magica, apareau instantaneu, poduri peste ape, evident, fara autorizatie de constructie.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
ati fost vreodata la radauti sa "admirati " sediul parchetului local ? dar ce sa mai spunem despre distinsii "parchetari" ? problema este atit a celor care au incalcat art 99 din Legea Apelor dar si a autoritatilor locale iar in raport de cele amintite in petitie se poate sustine ca exista indicii temeinice din care reiese ca sint intrunite elementele constitutive ale infr prev si ped drept neglijenta in serviciu si denunt calomnios.Oricum fapta acestor constructori nu intra sub incidentalegii penale.Am fost procurorcitiva ani-20 mai exact-iar in activitatea mea am remarcat o singura speta asemenatoare : latoar'su teleaga s-a plins unpresedinte CAP ca taranii au strins recolta fara avizul sau.rezultatul: vreo 5 ani de inchisoare,toti executati,princare acestdomn a fost recompensat pentru zelul sau...din pacate si in prezent sint multi " juristi " care se pricep de minune la tot si la toate mai putin la ale dreptului .Acestia sint cei care ar trebui "catifelati "cu plingeri penale si cu destituirea din functie ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procese verbale de constatare incheiate in fals MikePD MikePD Buna seara, cu o chestiune destul de atipica va deranjez facand mentiunea ca am cautat de mi-au iesit ochii inclusiv prin tratatele de drept penal de ... (vezi toată discuția)
Taxa racordare apa zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna. Consiliul local al comunei, din fonduri europene, a executat o lucrare de sistem de alimentare cu apa potabila pentru comuna. Intr-o sedinta simpla ... (vezi toată discuția)
Posibila plangere penala ? mihail70 mihail70 Doresc sa aflu daca faptele petrecute mai jos cad sub incidenta legii penale . In anul 2006, comuna noastra a fost racordata la reteaua administrata ... (vezi toată discuția)