mediator_comeaga a scris:
Deci, daca actiunea dumneavoastra este in penal, mergeti linistita mai departe, nu trebuie sa mergeti la mediator pentru informare.
Tin sa multumesc tuturor pentru raspunsurile date.
Actiunea nu va fi in penal ci in civil. Ca sa intelegeti mai bine,am sa dau detalii mai multe,cu speranta ca voi primii informatii mai detaliate.
A fost o perioada cand era intelegere in familie. Mi-am ajutat parintii sa isi construiasca casa noua. Dupa finalizare,mai mi se cerea ajutorul,iar eu stiind ca ei aveau venituri,am considerat ca e cazul sa-mi traiesc si eu viata,sa fac ce vreau cu dreptul meu. Pana aici toate cele bune.
Intr-o zi,am mers in vizita,si vizita s-a incheiat cu neantelegeri,asa ca am plecat la mine. La cateva zile,primesc o citatie de la politie,in care ma informau ca la sediul lor fusese depusa o reclamatie impotriva mea,si ma rugau sa evit vizitele fara acordul lor,in caz daca nu inteleg,voi primi amenda conf.art......
Nu imi venea sa cred,asa ca am mers eu apoi la politie cu o cerere in care le-am multumit pentru instiintare,si ca daca politia s-a bagat unde nu le fierbe oala fara sa cunoasca aspectele reale,am cerut si eu la politie dreptul de a mi se ingadui sa locuiesc in imobilul precizat deoarece si eu am ajutat la constructie.
Politia vazand acum realitatea,au inteles situatia reala,si raspunsul lor a fost sa ma adresez instantei,deoarece ei nu ma pot ajuta.
Acum normal ca cale de mediere spre impacare nu va exista,m-am simtit rau cand am primit citatia cu instiintarea de a nu mai calca pragul la locuinta parintilor,nu ma asteptam la asa ceva,asa ca nu vad cale de mediere,impacare,ci doresc sa imi iau partea mea de contributie si fiecare cu calea sa,pentru ca oricand ma trezesc apoi fara sa stiu ca au instrainat imobilul sau ca se prescrie,sau nu mai pot dovedi eu apoi cu martori. Vreau acum cat nu e prea tarziu,apoi dupa ce imi primesc banii din contributie,atunci sa fie cale de impacare......doar daca mai exista !
Ce e de facut? Mai trebuie sa merg la mediere?