avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contractul de service casa de marcat obligatoriu sau ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contractul de service casa de marcat obligatoriu sau nu?

Buna ziua,
As dori sa va intreb daca contractul de service pt casa de marcat mai este obligatoriu sau nu?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kapy , utilizator 18:43, 26 Noiembrie 2013
Nu este obligatoriu contract de service pentru casa de marcat; asta nu inseamna cu nu sunteti obligat sa efectuati mentenanta anuala a casei de marcat.
juridic dana a scris:

Nu este obligatoriu contract de service pentru casa de marcat; asta nu inseamna cu nu sunteti obligat sa efectuati mentenanta anuala a casei de marcat.

Este obligatorie mentenanta obligatorie pe an? Exista un termen sau se considera anul de la achizitioare acasei de marcat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am cumpărat o casă de marcat când mi-am deschis ... dritaS dritaS Buna ziua Am cumpărat o casă de marcat când mi-am deschis magazinul ( anul trecut) . Înregistrată la ANAF. După 12 luni mi-a apărut atenționare că ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa caen 7022 AndreeaFP AndreeaFP Buna ziua, Am vazut ca au mai fost puse intrebari pe subiectul legat de necesitatea detinerii de catre PFA a unei case de marcat, insa nu am decat ... (vezi toată discuția)
Contract service casa de marcat postgarantie ariana03 ariana03 Buna ziua, as dori sa ma lamuriti in urmatoarele aspecte: Art. 106 (1)Unităţile acreditate pentru service trebuie să aibă menţionată în obiectul lor ... (vezi toată discuția)