avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua Am cumpărat o casă de marcat când mi-am ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua Am cumpărat o casă de marcat când mi-am deschis ...

Buna ziua
Am cumpărat o casă de marcat când mi-am deschis magazinul ( anul trecut) . Înregistrată la ANAF.
După 12 luni mi-a apărut atenționare că trebuie "resetată" pentru a o putea folosi așa că am ajuns la firma de la care am cumpărat - o și cu achitarea a 300 lei a mers.
Acum după 6 luni a trebuit să mer din nou pentru
" mentenanță" alți 160 lei nici măcar nu am dus casa de marcat.
Este corectă aceasta mentenanță cu blocare casa de marcat? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 15:33, 20 Octombrie 2022
NU este legala blocarea casei! Anuntati firma care va face mentenanta ca le faceti reclamatie. Si schimbati firma de service...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentenanta la casa de marcat serighe serighe Sunt angajat cu CIM cu 8 ore/zi la o firma de instalaţii. Mi-am deschis PFA pentru o activitate separata, (CAEN 9001) pe care s-o practic în afara orelor de ... (vezi toată discuția)
Furt 2 mere. grav! asdfghjkl asdfghjkl As dori o opinie. La iesirea din magazin cu autoservire (Kaufland) am fost oprit pt a fi recantarite 1 kg mere, iesind cu 300 gr. in plus. Eu le cantarisem ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat la infiintarea unui magazin cosminsandu cosminsandu Buna ziua, am infiintat in iulie un SRL, am amenajat un spatiu intr-una dintre camerele din casa bunicii mele de la tara,am facut comodat, am deschis punctul ... (vezi toată discuția)