avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot divorta fara certificat de casatorie?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot divorta fara certificat de casatorie?

buna ziua...problema mea este k vreau sa divortez doar ca nu am certificatul de casatorie in original ci doar o copie...certificatul de casatorie mi l-a rupt sotul....pot depune actele de divort cu acea copie pana obtin un duplicat al certificatului de casatorie? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 17:27, 26 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Cereti un certificat de la stare civila, il obtineti in cateva zile. Pana atunci, cu copia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am acte sa divortez ContSters136391 ContSters136391 Buna ziua, Sotul meu a ascuns toate actele noastre (certificat casatorie, certificat nastere copil, etc). Vreau sa bag divort dar nu pot din acest motiv. ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort ileana1 ileana1 stie cineva hotararea de divort definitiva si irevocabila se primeste tot acasa?(pe cea definitiva am primit-o din 15 feb.)Sau de unde se scoate?inteleg ca tb ... (vezi toată discuția)
Divort - certificat de casatorie claudiabv claudiabv Buna ziua , Vreau sa depun actele de divort , iar certificatul de casatorie in original este la sot si nu vrea sa mi-l dea . Va rog sa-mi spuneti ce pot sa ... (vezi toată discuția)