avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatii la partile comune ale blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatii la partile comune ale blocului

Buna, locuiesc la etajul 4 al unui bloc si avem probleme cu acoperisul.In fiecare sedinta cu proprietarii am comunicat aceasta problema fara sa avem un raspuns iar in luna ianuarie am facut o instiintare scrisa catre presedintele de bloc in care am solicitat un termende rezolvare a problemei si un raspuns in 30 de zile....binenteles ca nu a fost nici un raspuns si nici o rezolvare.
Intrebarea este daca pot sa actionez in instanta asociatia de proprietari ptr. repararea acoperisului sau cum pot mai exact sa ii oblig sa il repare (ploua in fiecare camera a apartamentului)???????
Probabil ca nu v-a mai ramas decat aceasta cale a instantei, daca de atata timp n-ati primit niciun raspuns la cerearea dv.

Dar avem vreo sansa de castig???
Inainte de a demara procedura in instanta,sesizati oficial serviciul specializat din primarie
Multumesc mult ptr raspunsuri
ioana2122 a scris:
... in luna ianuarie am facut o instiintare scrisa catre presedintele de bloc in care am solicitat un termende rezolvare a problemei..

Dar la adunarea generala din primul trimestru al anului 2013 ati participat? In aceasta adunare generala puteati discuta si solicita introducerea in bugetul de venituri si cheltuieli a costurilor reparatiei terasei.
Se punea la vot, adunarea aproba si din mai pana in octombrie se putea face lucrarea.

Alte discuții în legătură

Acoperis bloc Nathalie15113 Nathalie15113 Bună. Locuiesc la etajul 4 al unui bloc fără acoperiș și sunt infiltrații de apă la fiecare ploaie. Am depus o cerere la președintele blocului în care ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc andan30 andan30 Buna! Am si eu o mare problema...ca toti cei care cauta raspunsuri pe aici. Locuiesc la etajul 4/4, iar acoperisul imobilului e foarte degradat, avand in ... (vezi toată discuția)
Reparatii pod la bloc romannemultumit83 romannemultumit83 Salut am si eu o intrebare eu stau la etajul 4 ultimul fiind , si am probleme cu acoperisul . Am vorbit cu cel de la asociatie despre aceasta problema si ... (vezi toată discuția)