avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatii la partile comune ale blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatii la partile comune ale blocului

Buna, locuiesc la etajul 4 al unui bloc si avem probleme cu acoperisul.In fiecare sedinta cu proprietarii am comunicat aceasta problema fara sa avem un raspuns iar in luna ianuarie am facut o instiintare scrisa catre presedintele de bloc in care am solicitat un termende rezolvare a problemei si un raspuns in 30 de zile....binenteles ca nu a fost nici un raspuns si nici o rezolvare.
Intrebarea este daca pot sa actionez in instanta asociatia de proprietari ptr. repararea acoperisului sau cum pot mai exact sa ii oblig sa il repare (ploua in fiecare camera a apartamentului)???????
in luna martie a avut loc o sedinta la bloc cand ni s-a spus ca ii prioritar acoperisul si ni s-a spus sa cautam o echima sa se ocupe de reparati(asta era intr-o zi de joi) iar vineri a venit presedintele de bloc la usa noastra cu un tanar pe care l-ar fi gasit sa ne repare acoperisul....sambata au venit 2 oameni pentru a repara s-au cumparat 2 saci de multibat si au carpit tiglele(mai mult multibat era pe jos) si au fost platiti cu 800 de lei pentru 4 ore de munca iar la prima ploaie a curs mai multa apa prin tavan decat inainte (acei oameni au lucrat fara factura, fara nici un act) cand le-am spus ca problema nu era rezolvata raspunsul a fost ca ei si-au dat silinta cat au putut si cine ne-a pus sa ne luam apartament la etajul 4.
Deci suntem un pic cam disperati in privinta asta ca nu stiu ce masuri sa mai luam.
imi cer scz ca reiau acesta discutie dar mai am niste nelamuriri.....am facut si o sesezare la serviciul asociatii de proprietari din cadrul primariei si am primit si raspuns unde ne spuneau sa mai incercam sa dam o sesizare presedintelui de bloc(ne-a refuzat-o si si-a dat demisia) si sa cerem sa se faca o sedinta AGA.S-a facut sedinta AGA unde am fost prezenti 14 proprietari si s-a decis sa se schimbe acoperisul strict pe partea noastra si sa cautam oferte pentru lucrare, asta a fost acum o luna,eu si sotul am cerut oferte si cand am avut 4 devize le-am dat noului presedinte de bloc care nu da semne ca ar pune in aplicare hotararea luata in sedinta AGA.
Intrebarile mele sunt:in cat timp se pune in aplicare o hotarare AGA? si Daca eu ii dau in judecata ca cam care ii sentinta in asemenea cazuri adica cum ii obliga instanta sa imi faca acoperisul(ca la un moment dat in timpul sedintei a spus unul din vecini ca : "las sa ne dea in judecata ca ce o sa ne faca o sa ne execute silit pe fiecare" )?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperis bloc Nathalie15113 Nathalie15113 Bună. Locuiesc la etajul 4 al unui bloc fără acoperiș și sunt infiltrații de apă la fiecare ploaie. Am depus o cerere la președintele blocului în care ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc andan30 andan30 Buna! Am si eu o mare problema...ca toti cei care cauta raspunsuri pe aici. Locuiesc la etajul 4/4, iar acoperisul imobilului e foarte degradat, avand in ... (vezi toată discuția)
Reparatii pod la bloc romannemultumit83 romannemultumit83 Salut am si eu o intrebare eu stau la etajul 4 ultimul fiind , si am probleme cu acoperisul . Am vorbit cu cel de la asociatie despre aceasta problema si ... (vezi toată discuția)