avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare deschidere scoala sanitar-veterinara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare deschidere scoala sanitar-veterinara

Ce acte sunt necesare pentru a deschide o scoala sanitar veterinara, cu o durata de 3 ani? Unde trebuie sa cer informatiile necesare?
De curand s a deschis in oras o scoala postliceala pe 3 ani. Cursurile se tin in clasele unei scoli. Eu am terminat meicina veterinara si ma gandeam sa deschid si eu ceva asemanator dar imi trebuie toate informatiile: acte, cati bani se investesc.
Cel mai recent răspuns: MARIUS DRAGU , Avocat 11:42, 28 Aprilie 2013
Buna ziua,

Va informez ca pentru inceput va trebuie suficienti bani,o locatie suficient de mare pentru a incepe activitatea.
Referitor la auturozatii - apelati la un avocat.
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2013
MARIUS DRAGU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil mihaelabarbu556@gmail.com mihaelabarbu556@gmail.com Buna seara, ma numesc Mihaela si as dori sa aflu daca deschid un proces civil împotriva unei școli postliceale în care mi s- au predat lectii ieșite din ... (vezi toată discuția)
Revocare contract cu scoala postliceala Emi321 Emi321 Buna ziua,am si eu o intrebare.Am inceput anul asta o postliceala pe profilul Analist Programator,unde se percepe si o taxa care se poate platii in 3 rate.Am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului Raluca0919 Raluca0919 Oare pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? Am terminat in iulie 2017 Scoala postliceala Sanitara iar din septembrie m-am inscris la o alta ... (vezi toată discuția)