avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Procedura expropriere
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Procedura expropriere

Cine are obligatia de a realiza si plati dezmembrarea unei parcele din care s-a expropriat o anumita bucara pentru autostrada? CNADNR sau proprietarul initial al parcelei? Cu alte cuvinte, ce trebuie sa fac, ca proprietar, pentru a avea CF-uri pe cele doua parcele ramase ale mele in urma exproprierii? Mentionez ca parcela initiala a fost intabulata fara stirea mea, probabil de catre CNADNR in cardul procedurii de expropriere.
Cel mai recent răspuns: Popa Angelica , Avocat 23:40, 13 Mai 2013
CNADNR; cereti la cartea funciara extrase de informare pentru parcelele ramase in proprietatea dvs ca sa verificati care e situatia; loturile ramase in proprietatea dvs se intabuleaza pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare proprietate + despagubiri cnadnr ioanacatrinei ioanacatrinei Incerc sa expun problema cat mai clar: 1. date initiale: -există un titlu de proprietate pe un teren format din două parcele, una cu teren arabil, cealalta ... (vezi toată discuția)
Refuz intabulare teren pe motiv "supus exproprierii" leomisson leomisson buna ziua, am un teren pe unde va trece autostrada. s-a efectuat cadastru pe toata parcela - pentru proiectul mentionat mai sus. mi s-a permis sa cer ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare respectiv vanzare teren dragosm90 dragosm90 Buna ziua, Vin cu mai multe intrebari in speranta ca ma veti putea lumina. 1. Se poate face la un notar din Cluj-Napoca dezmembrarea, respectiv ... (vezi toată discuția)