Ce cale de atac am in urmatoarea situatie:
-m-am plans tribunalului ca angajatorul m-a discriminat neincluzandu-ma in grupul tinta de x salariati proprii pentru o calificare prin POSDRU;
- in intampinare, angajatorul a sustinut ca nu ma putea include in grupul de calificare pentru ca as fi fost calificata, lucru nereal si pe care desigur, nu l-a putut demonstra.
- la interogatoriu m-a intrebat daca recunosc ca eram calificata; evident ca nefiind, s-a consemnat raspunsul negativ, in clar.
- in concluzii am aratat ca nu m-a inclus ca persoana cu identitate, ci s-a folosit de mine ca numar, pentru a obtine finantare pentru toti salariatii pe care ii avea la acel moment, in locul meu incluzand si calificand un salariat angajat dupa semnarea contractului POSDRU
- solutia instantei a fost ca as fi recunoscut ca am fost inclusa in grupul tinta, impotriva apararii angajatorului care a sustinut ca nu ma putea include si impotriva raspunsului la interogatoriu;
- am facut recurs si Curtea de Apel a respins recursul impotriva apararii angajatorului care a sustinut ca nu ma putea include si impotriva raspunsului la interogatoriu
Unde si cui trebuie sa ma plang?