avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce cale de atac am împotriva unei hotãrâri ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce cale de atac am împotriva unei hotãrâri pronunþate în recurs?

Ce cale de atac am in urmatoarea situatie:
-m-am plans tribunalului ca angajatorul m-a discriminat neincluzandu-ma in grupul tinta de x salariati proprii pentru o calificare prin POSDRU;
- in intampinare, angajatorul a sustinut ca nu ma putea include in grupul de calificare pentru ca as fi fost calificata, lucru nereal si pe care desigur, nu l-a putut demonstra.
- la interogatoriu m-a intrebat daca recunosc ca eram calificata; evident ca nefiind, s-a consemnat raspunsul negativ, in clar.
- in concluzii am aratat ca nu m-a inclus ca persoana cu identitate, ci s-a folosit de mine ca numar, pentru a obtine finantare pentru toti salariatii pe care ii avea la acel moment, in locul meu incluzand si calificand un salariat angajat dupa semnarea contractului POSDRU
- solutia instantei a fost ca as fi recunoscut ca am fost inclusa in grupul tinta, impotriva apararii angajatorului care a sustinut ca nu ma putea include si impotriva raspunsului la interogatoriu;
- am facut recurs si Curtea de Apel a respins recursul impotriva apararii angajatorului care a sustinut ca nu ma putea include si impotriva raspunsului la interogatoriu
Unde si cui trebuie sa ma plang?

Cel mai recent răspuns: integrity , utilizator 08:35, 30 Aprilie 2013
Va multumesc si multumesc avocatnet ca exista

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea principiul contradictorialitatii in apel - plangere penala impotriva judecatoarelor, sau alta cale de atac? maria234 maria234 Buna ziua. Am facut plangere penala impotriva unor judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti prntru incalcarea principiului contradictorialitatii si ... (vezi toată discuția)
Recurs la evacuare selfdefender selfdefender Am primit anul trecut o sentinţă de evacuare, la care acum mi-a fost respins şi apelul. După părerea mea, situaţia din realitate e exact cea din decizia ... (vezi toată discuția)
Care era raspunsul la intrebarea selena67 selena67 Care era raspunsul la intrebarea dnei corneliagugoasa din 9 nov.2009? scuze dar sunt nou inregistrata si inca nu m-am familiarizat. Acesta era mesajul ... (vezi toată discuția)