avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intoarcere executare
Discuție deschisă în Executare silită

intoarcere executare

Buna ziua!In cazul in care actiunea de intoarcere a exec., intentata de catre debitor catre creditori,ptr. a le lua inapoi banii obtinuti prin exec. silita , iar in faza de fond a procesului i s-a aprobat actiunea ,urmind a continua cu recurs-,daca si la acesta i se va da cistig avas-ului- (desi titlul executoriu este nedesfiintat)la ce instanta se mai poate apela pentru a ne afla dreptatea.Unde sa apellam,la ce for superior care sa judece corect.Am impresia ca cei dela avas sint protejati de catre cei ce ar trebui sa dea dreptate adevarului.Multumesc pentru rabdarea dvs. de a citi acest mesaj.:O
Cel mai recent răspuns: bejmuraru , utilizator 16:59, 28 Aprilie 2013
Datele prezentate de dumneavostra sunt insuficiente si inexacte.
In primul rand trebuie stiut ce reprezinta titlul executoriu( hotarare judecatoresca , contract, cec , etc.) Dar, cel mai bine este sa va prezentati cu toate actele la un avocat, care poate sa gaseasca solutia optima.
Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot chema în judecatã o instanþã? simona simona  simona simona unde si daca pot,chema in judecata o instanta de judecata ,care nu face dreptate.si nu tine cont de o Hotarire judec. definitiva si irevocabila .voi expune ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare simona simona  simona simona asi dori sa stiu daca in cazul unei instirutii de stat,care nu a respectat o hotarire judec. in urma careia urma sa restituie benevol o creanta,si din rea ... (vezi toată discuția)
acte executare silita anulate monatedys monatedys in urma unei hot. definitive si irevocabile, s-a apelat la executorul jud. care a intocmit actele de executare. insa a solicitat Incuviintarea ptr. exec. ... (vezi toată discuția)