avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubiri asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubiri asigurari

am o problema cu firma de asigurari - astra. am avut un accident, anul trecut in luna noiembrie(2012). inspectorul de asigurari a tot amanat inchierea dosarului pana pe 8 martie 2013, cand am facut si cererea de despagubire. normal, termenul legal este de 10 zile, pana la efectuarea platii, dar deja au trecut 34 de zile, iar ei nu au facut plata. ce pot face sa fortez firma de asiguari sa faca plata?
Cel mai recent răspuns: infortunistica , Consilier juridic 08:56, 22 Iulie 2013
Trimite-i o notificare prin care il somati sa efectueze plata, specificand ca in caz contrar va fi obligat sa va plateasca dobanda si alte cheltuieli judiciare si de executare.
Incercati sa luati legatura cu directorul sucursalei unde ati incheiat polita, sau contactati brokerul dvs. pentru a interveni in solutionarea dosarului.
formulati o reclamatie la Comisia de supraveghere a asigurarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna pe casco la astra asigurari sleo sleo am neplacerea de a fi asigurat la astra asigurari atit casco cit si rca, cladire. in data de 17.01 2013 am fost lovit de un alt autoturism care avea incheiata ... (vezi toată discuția)
Termen plata daune Discordless Discordless Incerc sa tin postul cat mai scurt :) Am un dosar de dauna in care eu sunt pagubitul, la Astra. Ultima semnatura (pe documentele in care erau trecute sumele ... (vezi toată discuția)
Probleme casco astra ralumocanu ralumocanu In septembrie 2009 am constatat ca autovehiculul pe care il utilizez in urma unui contract de leasing prezenta avarii ca urmare a unei tentative de furt. In ... (vezi toată discuția)