avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recalculare alcolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recalculare alcolemie

am mai pus o intrebare referitor la problema mea si am primit un raspuns bun ,ce vreau eu sa stiu este daca cineva de aici are cunostinta despre o problema similara cu a mea adica la o alcolemie de 1,05 prima . si 1,15 a doua timise la recalculare se poate optine un rezultat sub 0,80 ? sa fie contraventie aveti cunostinta de asa ceva? sau aproximativ ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 23:00, 3 Martie 2009
Stimabile. Din experienta spun ca la o.69 in aerul expirat,la singe iese peste 0,80. Nu stiu ce recalculari ati cerut si unde ,dar nu faceti nimic altceva decit sa prelungiti...dar cine stie...timpul este un sfetnic bun,citeodata.Asteptati rezultatul...
am impresia ca dumneata nu faci alceva decat sa descorajezi oameni macar ai habar de asa ceva ptr ca eu sunt informat despre ce vb f bine si pe langa mai am si un avocat f expert care ma apara si recalcularea daca doresti sa stii o ceri doar daca stii nu toata lumea stie ca la recalcularea alcolemiei ai sanse f mari sati iasa nu jumate in minus poate chear mai mult dar daca nu stii nu vb .
Imi pare rau sa va contrazic, insa cu riscul de a "descuraja oamenii", asa cum a facut si colegul de dinainte, va spun ca sansele sa va iasa o alcoolemie cu "jumatate in minus poate chiar mai mult" la recalculare sunt nule.

Din moment ce la un moment dat ati avut 0.69 % in aerul expirat este cat se poate de clar ca in sange alcoolemia era si mai mare, in medie alcoolemia din sange situandu-se la o valoare de aproxkativ doua ori mai mare fata de cea din aerul expirat, valoare care este in crestere sau descrestere(aceste doua operatiuni variind in functie de durata dintre depistare in trafic si cea de recoltare propriu-zisa a probelor) biologice.

Mult succes cu "foarte expert"ul dvs.
Av. Adrian Posdarie
da multumesc de incurajari sunteti tare draguti o apa si un pamant cu totii
Colegi....daca nu putem sa ajutam omul, macar nu-l mai blamati.
Totusi...ceva nu este clar aici. Sa o luam logic....La momentul controlului omul are 0.69 => in sange ar terbui sa aiba in jur de 1,40. Bun.... prima proba => 1.05. A doua proba =>1.15.
Deci....1.40....1.05....1.15 :O ce parere aveti....este in regula? Omul zice ca a stat cu politistul, deci exclus sa consume ceva alcool intre cele 2 probe #-o

Alte discuții în legătură

Alcoolemie pib9746 pib9746 cu o alcolemie in aerul expirat de 0.40 iar in sange mi sa spus ca am 1.41....este posibil asa ceva?ce pot sa fac? (vezi toată discuția)
Calcul alcoolemie vovy vovy Va rog sa-mi explicati si mie daca stiti cum se calculeaza alcoolemia. Am fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat o alc. de 0.43 mg la ora 19:48. La ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie ContSters218176 ContSters218176 Buna ziua, in urma cu ceva timp am fost prins conducand autovehiculul cu alcolemie de 0,8 in aerul expirat, iar in sange nu am primit inca rezultatele, ceea ce ... (vezi toată discuția)