avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce cai de atac mai exista pentru o hotarire care este ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce cai de atac mai exista pentru o hotarire care este definitiva si irevocabila?

In cadrul unui proces de mostenire sa atribuit toata masa succesorala unei parti care urma sa dea sulte celorlalti.O parte a facut recurs si sa modificat in parte sentinta,in sensul ca pe linga sulta se atribuie si o parcela de pamint.Initial sa evaluat toata masa succesorala si ca valoare era aproape de valoarea pe piata,asa ca debitorul dorea sa despagubeasca pe ceilalti.Modificindu-se sentinta si a faptului ca mai tirziu cealalta sa razgindit si nu mai vrea sa vinda debitorul a ramas sa dea sulte care nu reflecta valoarea bunului ci este mult peste valoarea de piata.Ce se mai poate face in acest moment pentru a scapa de acest imobil fara sa ramina cu datorii ? , intrucit acest imobil a fost scos la vinzare si sigur nu se va vinde la pretul evaluat?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:01, 29 Aprilie 2013
teoretic nu se prea poate face nimic. Din pacate, mai ales daca ati fost de acord sa se partajeze in acest mod, v-ati asumat acest risc.
Puteti incerca o contestatie la executare, ulterior vanzarii imobilului, in care sa cereti sa nu mai fiti executat silit pentru diferenta, dar mi-e teama ca nu aveti sanse prea mari.
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2013
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate renunta la un bun dobindit intr-un proces? florinradasan florinradasan Am avut un proces dupa o mostenire in urma caruia sa stabilit cotele parti ale fiecarui mostenitor,iar un imobil care nu s-a putut imparti i sa atribuit uneia ... (vezi toată discuția)
Executarea silita mihaikkkkk mihaikkkkk daca in urma partajului reclamanta a obtinut jumatate din bunul imobil cifrat la 14000 EURO REPREZENTAND SULTA pe care eu as putea sa io dau reclamantei doar ... (vezi toată discuția)
Indiviziune CALIOPI NEDELCU CALIOPI NEDELCU COSTURI,TIMBRAU,REPREZENTARE,FINALIZARE 1.UN COPROPRIETAR POATE FI REPREZENTAT IN INSTANTA IN CADRUL PROCESULUI DE INDIVIZUNE DE UN ALT COPROPRIETAR CARE ESTE ... (vezi toată discuția)