avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificarea salariilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificarea salariilor

vineri, inainte sa ies de la servici imi spune directorul ca se micsoreaza salariile ca cica se aliniaza firma la cele ..."de sus".....stie cineva ceva? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:12, 1 Martie 2009
ana12 a scris:

cica se aliniaza firma la cele ..."de sus".....stie cineva ceva? multumesc anticipat

Unde sus ?:-/ in cosmos?
nu stiu nici eu....ce s-a modificat.....asta incerc sa aflu....
Orice modificare a salariului se face prin act aditional la contractul individual de munca, semnat de catre ambele parti.
Momentan nu s-a modificat nimic in legislatie cu privire la drepturile salariale. Adica asa stiu eu, sper sa nu ma insel. Totusi este curios ce o sa va zica angajatorul...sa ne spuneti si noua.
Poate "aude voci"de undeva de sus, care ii spun cum sa micsoreze salariile si cand=D>
ana12 a scris:

vineri, inainte sa ies de la servici imi spune directorul ca se micsoreaza salariile ca cica se aliniaza firma la cele ..."de sus".....stie cineva ceva? multumesc anticipat

Depinde ..... Unde lucrati , in sectorul begetar sau in sectorul privat :hm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cim legal sau nu ? - va rog ajutati-ma ..e urgent!!! Didina0 Didina0 Buna ziua, am o problema privind modificarea CIM si anume: la societatea la care muncesc lucrurile nu mai merg bine financiar si ni se micsoreaza tuturor ... (vezi toată discuția)
Angajat disponibilizat angajator in faliment zoi zoi Buna ziua, Am o intrebare, daca un angajat este disponibilizat in perioada in care firma este intrata in faliment ,angajatul beneficiaza de salarii ... (vezi toată discuția)
Retrogradare functie Vioreld Vioreld stie careva cum pot retrograda din functie un director general si sa-i micsorez si salariul? va multumesc. (vezi toată discuția)