Sunt administratorul unic al unei societati comerciale infiintata in 2006. Aceasta societate nu a avut activitate si depun declaratiile pe 0 la Finante. Am omis insa sa depun situatia financiara anuala la 31.12.2011 si pentru acest fapt am fost amendata cu suma de 1500 Ron.
Am depus o plangere in instanta, am avut proces si am castigat, sanctiunea contraventionala a amenzii a fost inlocuita cu avertisment.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala - Directia Generala a Finantelor Publice a facut recurs si sunt chemata din nou in instanta.
Va rog sa imi spuneti ce demersuri trebuie sa mai fac, ce tip de intampinare trebuie sa depun pentru a avea dosarul pregatit pentru ziua procesului. Multumesc!
ce tip de intampinare. una albastra. lasand gluma, incearca sa vezi ce au solicitat in recurs daca au aceleasi aparari din prima instanta, tu te aperi ca in plangere, daca au si alte aparari incearca sa raspunzi la ele folosind argumentele primei instante in sprijinul tau. daca nu merge fa o intampinare roz. :D
Multumesc pentru raspuns.
Nu m-am confruntat pana acum cu situatii de acest fel, nu lucrez in domeniu si nu mi-a intreprins un limbaj adecvat de aceea poate m-am exprimat ciudat.
Va multumesc inca o data!