avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recurs proces Finante
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recurs proces Finante

Sunt administratorul unic al unei societati comerciale infiintata in 2006. Aceasta societate nu a avut activitate si depun declaratiile pe 0 la Finante. Am omis insa sa depun situatia financiara anuala la 31.12.2011 si pentru acest fapt am fost amendata cu suma de 1500 Ron.
Am depus o plangere in instanta, am avut proces si am castigat, sanctiunea contraventionala a amenzii a fost inlocuita cu avertisment.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala - Directia Generala a Finantelor Publice a facut recurs si sunt chemata din nou in instanta.
Va rog sa imi spuneti ce demersuri trebuie sa mai fac, ce tip de intampinare trebuie sa depun pentru a avea dosarul pregatit pentru ziua procesului. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DanielaMol , utilizator 14:04, 29 Aprilie 2013
ce tip de intampinare. una albastra. lasand gluma, incearca sa vezi ce au solicitat in recurs daca au aceleasi aparari din prima instanta, tu te aperi ca in plangere, daca au si alte aparari incearca sa raspunzi la ele folosind argumentele primei instante in sprijinul tau. daca nu merge fa o intampinare roz. :D
Multumesc pentru raspuns.
Nu m-am confruntat pana acum cu situatii de acest fel, nu lucrez in domeniu si nu mi-a intreprins un limbaj adecvat de aceea poate m-am exprimat ciudat.
Va multumesc inca o data!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aparari de fond in recurs nitmar nitmar la prima instanta intimata nu depune nici intampinare, nici concluzii (orale sau scrise), nu face niciun fel de aparari, nu se prezinta, desi este legal ... (vezi toată discuția)
Ce cale de atac am împotriva unei hotãrâri pronunþate în recurs? integrity integrity Ce cale de atac am in urmatoarea situatie: -m-am plans tribunalului ca angajatorul m-a discriminat neincluzandu-ma in grupul tinta de x salariati proprii ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva unei sentinte civile ( recurent - politia ) dacris dacris Buna seara! Am cerut cateva sfaturi acum ceva vreme pe acest forum in legatura cu contestatrea unei amenzi pentru tulburarea linistii publice. Le multumesc ( ... (vezi toată discuția)