avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept proprietate

In urma decesului bunicilor(parintele ,tata fiind decedat anterior) am devenit mostenitori ai unui imobil vechi si ai terenului apartinator.In fapt suprafata de teren este mai mare si am gasit acte care dovedesc ca initial bunicii au cumparat intreg terenul1400MP. In 1974 bunicii au incheiat un act de dezmembrare in doua parcele-800mp loc de casa locuinta si 600mp cooperativizare CAP din localitate. Asa figureaza si in cartea funciara din localitate(intabulat). Care ar fi solutia prin care putem revendica si devenii proprietari cu acte a terenului in totalitate(adica si acelor 600mp)
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2013
abc53, utilizator
Cel mai recent răspuns: abc53 , utilizator 15:13, 29 Aprilie 2013
Situatia cred ca e altfel. In 74 bunicii dvs au facut un act de dezmembrare a terenului, cei 600mp cred ca acum sunt in posesia primariei. Cred ca trebuie sa faceti o actiune in constatarea dreptului de proprietate. Sa ma corecteze cineva daca gresesc.
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2013
Avocat Sebastian Murariu, Avocat
Adica revendicare in instanta? Contra cui,nu mai este CAP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare titlu de proprietate ionut daniel ionut daniel Un titlu de proprietate emis in anul 1994 cu legea 18/1991,pe un teren revendicat de bunica mea poate fi atacat in instanta acum de fratii vitregi ai tatalui ... (vezi toată discuția)
Dobandire proprietate barbie_86 barbie_86 In anul 1983,bunicii ei au cumparat de la un proprietar,(acum revenindu-mi mie conform cetificatului de mostenitor)un imobil compus din teren in suprafata de ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune de 30 ani mcrucita mcrucita Tata ar vrea sa deschida o ACTIUNE IN REVENDICARE prin care sa dobandeasca proprietatea asupra terenului de sub casa, a curtii si gradinii aferente invocand ... (vezi toată discuția)