avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sunt obligata sa dau declaratie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sunt obligata sa dau declaratie?

prietenul meu este dat an urmarire si eu am o procura pt ai scoate c.i. sunt obligata sa dau declaratie?
Daca inteleg bine, prietenul dvs. este urmarit general, dvs. stiti unde este si pe deasupra il mai si ajutati sa-i luati cartea de identitate?
Sfatul meu este sa va abtineti de la asemenea afirmatii.Prietenul dvs a fost dat in urmarire ,dvs.v-a facut imputernicire,deci se poate concluziona ca stiti unde se afla.
Refuzul de a da relatii cu privire la ...constituie.... Aveti obligatia de a da declaratii. In caz contrar veti suporta consecintele legi.
Despre ce fel de declaratie e vorba?
Unde sa dati declaratie si in ce calitate?

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare procura notariat (imputernicire) geo-vem geo-vem Cum se poate anula o procura (imputernicire)facuta la un notariat.Mai exct o societate a imputernicit o persoana si in momentul asta se doreste sa fie ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata in strainatate mriulian mriulian Buna seara, Mi-a expirat cartea de identitate in Spania, se poate sa trimit imputernicire si actele vechi in Romania si sa mi-o refaca un prieten? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Procura notariala marea britanie freenicos freenicos Va rog frumos sa-mi spuneti daca fiul meu , care lucreaza in Marea Britanie,poate face acolo o procura notariala pentru mine spre a o folosi aici in ... (vezi toată discuția)